2010. július 11., vasárnap

Dwight Beach - most még ez sem volt kerek











Utolsó előtti napon elvittük a közeli Dwight Lake strandjára az akkor már láztalan kicsit is.
Zsófi lubickolt, ismerkedett a többi gyerekkel, teljesen elemében volt. A kicsi, aki máskor bolondul a strandolásért, hangosan ordított, amikor hozzáért a víz a bőréhez - végig az ölemben kucorgott.
Ez a tópart is nagyon családbarát, árnyas part, sekély, langyos, tiszta víz, körös-körül erdő - hát, most ez sem volt elég jó a kis betegnek.
Mindegy, mire szombaton hazaértünk Loncihoz (a bronzmeccset már itthon nézte Laci), nagyjából helyrerázódtunk, most a hétvégén kipihentük magunkat.
Laci még elment ma este Szebivel Toronto Citybe megnézni a döntőt, aztán a spanyol negyedben söröztek estig, állítólag ment a fiesta ezerrel.
Holnap újra útrakelünk, 16-ig cottage-ozunk egy Georgian Bay parti kisvárosban (Tiny Township). A hely nagyon kényelmesnek ígérkezik, a tópart pár perc gyalog, talán az idő is kegyes lesz. Netünk nem lesz, úgyhogy 17. után folytatom!
Mára terveztem, hogy megválaszolom a privát maileket, Anita, Andi ne haragudjatok, de már nem fért bele... Sokat gondolok Rátok, puszi és köszönöm a visszajelzéseket!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése