2010. július 6., kedd

Andris beteg

Azért nem írok már egy ideje az élményeinkről, és azért maradt félbe az egyik bejegyzés, mert alighogy megérkeztünk az Algonquin Parkba, másnap Andris nagyon belázasodott. Az előző három nap ennek a jegyében telt, alig tudtuk levinni a lázát, minden nap 39,5 körül, volt 40 fok is. Nem lehet tudni, mi volt ez, talán háromnapos láz? Semmi más tünet, csak a láz és következményei, teljesen kimerült szegényke. Elég volt az egész napos priznicelés, aggódás mindannyiunknak, nem akart inni, kényszeritattuk, nem szívderítő dolog.
A helyi orvosi rendelőt is meglátogattuk, de talán-talán (nem akarom elkiabálni) ma estére már jobban lett, úgyhogy holnap nem megyünk vissza a kórházba infúzióra.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szállásunk a kempingben egy kedves kis faház, körös-körül erdő, itt elviselhető a hőség, van árnyék, jár a levegő (Lonci lakóhelyén ezekben a napokban a hőérzet 42 fok is volt a nagy páratartalom miatt).
Amint teljesen helyreáll az élet, és lesz ihletem, újra jelentkezem, mert nagyon szép helyeket láttunk az elmúlt 10 napban. Puszi mindenkinek

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Jobbulást annak a kis manga figurának.
    Pihenjetek maradjatok, had erősödjön meg, és ne hagyjátok hogy az erdei medvékkel játsszon!

    Gondolunk Rátok!

    VálaszTörlés