2010. június 1., kedd

CN Tower
















Az autentikus kanadai szafari utan pihenonapot tartottunk a kozeli tonal (gyerekek mozgalmassa tesznek barmilyen kimozdulast), majd penteken elmentunk a leghiresebb torontoi "landmark"ot megnezni. A CN Tower kb. 550 m magas, mi 350 m-ig jutottunk fel, a 100 m-rel magasabb szintre a benazasunk miatt mar nem mentunk (rossz liftbe szalltunk, ami csak lefele ment, cest la vie). Fentrol megallapitottuk, hogy az Ontario ton kivul tenyleg nincs semmi szep Torontoban, szedett-vedett business/ipari varos, barmifele kisugarzas vagy baj nelkul. Jo, viszonylag sok a park. A to viszont tenyleg eleg nagy es klassz kek.
Erdekes volt a kilatoban az uvegpadlon acsorogni, alattad a sokszaz meternyi melyseg. Jellemzoen a gyerekeket a csokis macikeksz es az ajandekbolt eletnagysagu javorszarvas/fekete medve figurai varazsoltak el, le se szartak a nagy kilatotornyosdit.
Meg egy kicsit vergodtunk a Harbourfrount varosreszben a toparton, aztan megcsinaltuk az egyik legjobb befektetesunket, vettunk Zsonak egy testverfellepot a babakocsira - kiraly!
Este, mikor lenyomjuk a kolykoket, Szebivel meg Loncival iszogatunk a teraszon, minden masodnap BBQ vacsora, Lonci agyonkenyeztet minket. Eszunk, mint akit eheztettek, a gyerekek annyit, mint a selyemhernyo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése