2010. június 25., péntek

Party


























Múlt szombaton Lonci meghívta a kanadai magyar barátait, hogy mindenkivel összeismertessen minket. Na, erre rákészültünk, ment a sütés-főzés vásárlás előtte két napig.
Óriási traktát rendezett Lonci, plusz BBQ, plusz a vendégek is hoztak finomságokat.

Az apropó egyébként megintcsak, immár harmadjára Zsófi szülinapjának megünneplése volt. Ezt ő egyébként egyáltalán nem tartotta furcsának, és teljesen természetesen fogadta az újabb szülinapi ajándékokat. A két 5 éves ikerkislánnyal jól eljátszottak, Andrist meg mindenki kényeztette.

Én a kislányok anyukájával találtam a legtöbb közös témát, egyébként tőlük kaptuk a gyereküléseket, utazóágyat, játékokat, könyveket, vagy 5 kiló gyerekruhát, stb., nem győztem hálálkodni.

Az időjárásjelentés utolsó percig óriási vihart, esőt ígért, de akkora mázlink volt, hogy csak kb. 5 percig esett - akkor legalább gyorsan elpakoltunk mindent a teraszról.

Úgy tűnik, jól sikerült a bemutatkozásunk, azóta már az egyik családnál (kislányok nagyszülei) voltunk vendégségben, és vannak további meghívásaink. Jó sokat faggattuk a Lonci barátait a kanadai élettapasztalataikról, érdekeseket meséltek, mind úgy gondolják, hogy jól döntöttek a kivándorlással.






















1 megjegyzés:

  1. Hiába na, van ami nemzetközi. Az evés, ivás, cseverészés. Jó is az.

    Mi is voltunk az egyik gyerekkori barátomnál.:)
    Néztük ahogy a férje nyírja füvet. Meg kekszet ettünk.

    Csak így tovább, építsétek a kapcsolatokat!!!

    VálaszTörlés