2010. június 6., vasárnap

Lake On The Mountain











Elindultunk szerda reggel Loncitol a nagy kirandulasra, Quebecig nagyjabol 800 km ut vart rank. Ugy dontottunk, hogy utkozben tobb helyen megallunk, meg Montrealra is akarunk szanni nehny napot.
Utkozben megalltunk piknikezni Prince Edward County-ban (kellemes, Balaton-partra hajazo hely, nyugdijaskent el lehetne itt lebecolni egy cottage-ban), volt egy kis to is mellettunk, ahova persze Andris azonnal bele akart gyalogolni. Tenyleg csak akkor szabad vele vizpartra menni, ha bele is mehet, egyebkent egyfolytaban le kell fogni, kotni, szijazni, stb.
Ja, kozben Laci lecserelte az autot egy sportosabbra, ez most egy 250LE Dodge Charger, sajnos a csomagtartoja nem sokkal nagyobb, de legalabb jobb vezetni.
Megvolt az elso horror-elmenyunk is. Este, egy paki csalad altal uzemeltetett tipikus amerikai motelben szalltunk meg (nem ez volt a horror). Volt egy kis uszomedence, esti lefarasztaskent bevittem a ket kolykot. Andrison volt a szemem allandoan, persze Zsofi az elso adando alkalommal bekalimpalt az uszogumijaval a mely reszbe (az egesz medence kb. 8 m hosszu volt), ahol nyelt egy kis vizet, mert felfordult az uszogumija. Na, ezt az elmenyt sose felejtem, es egy anyanak se kivanom. Szegeny nagyon megijedt, en meg Andrissal a karomon usztam oda hozza, hogy kihuzzam. Konkluzio: nincs tobb vaganykodas, es tobb uszomedencezes, ha egyedul vagyok veluk. Volt egy kis siras-rivas, de utana azt hiszem sikerult feldolgoznunk a megrazkodtatast.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok Hadi család!


    Annyi kérésem lenne, hogy készüljön belülről is egy kép az autóról. (Most ne gyertek azzal, hogy mennyire a férfiakra jellemző ez a fajta hozzáállás. :)

    Egyébként meg egyáltalán nem vagyok irigy, ne is gondoljátok. :)

    Üdv:

    Misi

    ui.. Az sem baj ha Laci ír egy pár sort milyen is az autó:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés