2010. június 1., kedd

Lake Simcoe







vegre, vegre, vegre
Megtalaltuk a nyugalom szigetet, raadasul 45 percnyi autoutra, ami itt kb. annyi mintha kimennel WCre.
A Sibbald Point Provincial Park a nagy kiralysag, gyonyoru a park es a to, osszesen kb. 30 ember lezengett, nyugodt strand, langyos, sekely vizu, finomhomokos part, sok arnyek, kellemesen meleg ido. Na, ez hianyzott mar.
Ket napig csak pacsaltak a kolykok a homokban, relaxaltunk, hallgattuk a vizcsobogast. Andris elvezte a pancsolast, nagyon vicces volt, ahogy hordta az iszapot a toba a partrol. Zsofi megallapitotta, hogy ez eddig a legjobb hely es a legjobb program.



Piknikeztunk, aludtak delutan, meg este is, mint akit fejbevagtak.
Ezt a helyet megjegyeztuk, barmikor johet!
Sok totyorges es bizonytalankodas (a rossz idojaras-elorejelzesek miatt) utan holnap elindulunk egy kb 2 hetes korutra Montreal, Quebec City fele, rengeteg szep termeszeti latnivalo van arrafele, remeljuk az idojaras is kegyes lesz. eddig inkabb tul meleg volt es eros nap, ultra magas UV, na, most sok esot igernek. Quebecben jelenleg szmogriado van, az erdotuzek fustje belepte a varost. Talan, mire odaerunk, letisztul.
Irjatok, legyszi, olyan nagy a csend. Ha a publikus megjegyzes nem jo, irjatok emailt a serzsi@upcmail.hu-ra. Mi van Veletek? Mik a nyari tervek? puszi mindenkinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése