2010. június 10., csütörtök

Megjegyzoknek




Eloszor is, koszi, hogy adtok visszajelzest, jo tudni, hogy nem csak a Hadikronikanak irom ezt a sok bejegyzest, hanem a csaladunk es a barataink is atelhetik a kalandjainkat.


Masodszor, visszolvastam a korabbi bejegyzeseimet, hat, kicsit szegyellem magam, hogy elegedetlenkedtem a sorsunkkal, meg sajnaltattam magamat a gyerekekkel kapcsolatos megprobaltatasok miatt. Azert nem semmi, hogy itt nyaralhatunk ilyen hosszu ideig, meg mindig csak harom het telt el, es mar annyi szepet lattunk!


Misi, mar keszultek tovabbi fotok a kocsirol ... ime!
Szoktunk rajta rohogni, hogy mit szolnanak a Budget-nal, ha latnak, hogy az anyosulesen szoktam a kakibol kipucolni Andrist, es hat neha tortennek kisebb balesetek ezugyben. Oda kell figyelni utana, mert csokiskekszmorzsaval is tele van minden, nehez a kulonbsegtetel.
Andris meg Zso meg pluszban meg kis kavicsokat is dugdos ide oda, pl. ablakfelhuzogomb ala, meg a kicsi szokta meg elmelyult arccal csopogtetni a kulacsabol az almalet mindenhova. Egyszoval leamortizaljuk szegeny jarganyt rendesen...





1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Nagyon amerikás, belülről ez az autó. :)

    Hát igen a csokis keksz , a másik barna csillogóssal könnyen összekeverhető. :) Lehet ,ha kölcsönzőbe tudják, hogy mi is fog történni az autójukba, a biztosítás kétszer-, de lehet háromszor ennyibe kerül.:)

    Egyébként köszönöm a fáradozást, és hogy elkészítettétek a képet.

    VálaszTörlés