2010. május 22., szombat

Nem akarom elkiabalni, de ugy tunik, a gyerekek atalltak az itteni idore. Tegnap vegigvonszoltuk oket az IKEAn (igen, itt is van es tok ugyanolyan, egyebkent a belso lepcsore vettunk Andrisellenes keritest), meg egy supermarketen, szegenyek, mint a zombik, de legalabb este 8kor elaludtak.
Tegnapi elmeny az itteni shopping kultura megismerese, basszus, itt minden oriasi, nem csak az orszag. Kavetejszin literes, vaj kilos, joghurt 60 egy csomagban, fagyi 3 kilos a kis kiszereles, es mindenbol ezerfele - itt nem aprozzak el.
Ma eleg rossz az ido (gondolom otthon meg kozben megerkezett a nyar), ugyhogy csak a kornyeken setaltunk. Ez egy alvovarosi resz, hat, az utcan tenyleg nem jar egy teremtett lelek sem. Mint Szebitol megtudtuk (Lonci fia), nem igazan divat setalni, parkba, jatszoterre menni (az olyan europai dolog), az atlagember szamara a vasarlas es az autos csavargas az idotoltes. Ma Laci Szebivel csavargott egesz delutan, megnyertem a ket kolykot itthon. Mindegy, mostanaban ugyis keveset jatszottam veluk. Tervezgetem a kovetkezo hetek kirandulasait, probalok szallast foglalni, eddig keves sikerrel. Otthon mi a helyzet?

3 megjegyzés:

  1. Szia Drága Barátném,

    nyárnak még nem nevezném, ami itt van, de szép, 25 fokos tavaszi idő van...ennyi didergés után már ezt is nagyon értékeljük!

    Mi a helyzet biokaja fronton? Találsz kedvedre valót?
    Hogy bírja PrizmaGizi és MangaBerci az egyszobában alvást?

    Mi most jöttünk vissza Berényből, rövid túrkevei kitérő után (ahol eldicsekedtem a gyűrűvel, fogadtatás pozitív:-) ). Kedden indulunk mi is.
    Ti mikor indultok útnak? Mi az első uticél? Van már autótok?

    Puszi, Á.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Hadikalandorok!

    Ide meg közben tényleg megérkezett a szép idő, ma napoztam. Anya ma Cora olimpiázott Budakalászon és a 3600 m-es futáson 5. lett (18 perc alatt futotta le).
    Zsófi és Lonci nagy barátok lettek?
    Laci-Szebi közös zenélés volt már?
    Majd hívjatok, amikor tudtok!

    Puszi: Leti

    VálaszTörlés
  3. Helóháj,

    velünk csak annyi volt, h leestünk pár napra a netről. Most olvasunk Benneteket, h áptudétek legyünk.

    VálaszTörlés